fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Adolescenta de 17 ani, care a căzut de la etajul IV al unui bloc din Deva, a murit

Adolescenta de 17 ani, care a căzut duminică de la etajul IV al unui bloc din Deva, a murit în urmă cu puțin timp. Fata nu a supraviețuit rănilor foarte grave pe care le-a avut în urma impactului puternic cu solul. Potrivit directorului medical al Spitalului Județean de Urgență din Deva, copila a fost internată la Deva cu multiple traumatisme și fracturi, a fost stabilizată, iar apoi a fost transportată la Timișoara, unde, din păcate, a murit.

Potrivit unor surse oficiale, se pare că adolescenta suferea de depresie, iar gestul său ar fi venit pe fondul acestor probleme pe care le-ar fi avut.

Ieri după-amiază, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost anunțat faptul că o persoană a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat pe bulevardul Decebal din municipiul Deva.

„La locul indicat, au fost mobilizate o autospecială și o ambulanță de terapie intensivă mobilă cu medic din cadrul Detașamentului Deva.

La sosirea echipajelor de intervenție, victima, o tânără în vârstă de 17 ani, prezenta multiple traumatisme și avea semne vitale, fiind transportată de urgență la UPU Deva pentru investigații și îngrijiri medicale de specialitate”, spuneau reprezentanții ISU Hunedoara, la momentul în care a fost anunțat acest tragic eveniment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *