fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(VIDEO) Percheziții în Hunedoara și alte două județe la traficanți de droguri. Aceștia vindeau stupefiante minorilor

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 3 de percheziții domiciliare, în județele Alba, Hunedoara și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deține autorizație eliberată în condițiile legii.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2022 – 2023, 3 persoane ar fi vândut droguri de risc și noi substanțe psihoactive mai multor consumatori, printre care și persoane minore, în județul Alba, cu precădere în municipiul Alba Iulia.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 50 de grame de substanță cristalină de culoare albă, două grame de masă vegetală, cântare electronice, telefoane mobile, o tabletă, alte articole care ar fi fost folosite la porționare, ambalare și consum, precum și sume de bani.

Polițiștii au audiat 18 persoane, în calitate de martori.

Față de un bărbat, de 33 de ani, din Alba Iulia, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, ulterior, acesta a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, precum și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *