fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

ERATĂ IPJ HUNEDOARA. Tânără de 24 de ani, violată în stradă de un bărbat de 40 de ani. Femeia a fost amenințată cu moartea și dusă într-o zonă întunecată, unde a fost abuzată

ERATĂ IPJ HUNEDOARA

Inițial, IPJ Hunedoara a transmis un comunicat de presă în care era menționat că victima violului are 66 de ani. IPJ Hunedoara a revenit după o oră cu o erată, în care este menționată vârsta reală a victimei, respectiv 24 de ani. 

O femeie din Petroșani a trecut prin clipe de groază sâmbătă seara. În timp ce se afla pe strada 1 Decembrie 1918 din localitate, tânăra de 24 de ani a fost abordată de un bărbat. Folosind un cuțit, acesta a amenințat-o cu moartea, în cazul în care nu vine cu el. A dus-o cu forța pe o altă stradă, unde a violat-o.

Victima a alertat poliția, imediat ce a scăpat de violator.

„La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroșani, a fost abordată de către un bărbat, care sub amenințarea unui cuțit și sub amenințarea cu moartea, a condus-o forțat pe strada Ștefan Octavian Iosif din municipiul Petroșani, unde, într-o zonă întunecată, a întreținut cu aceasta relații sexuale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan.

Ieri, bărbatul de 40 de ani a fost arestat.

„În urma cercetărilor investigative efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Municipiului Petroșani, a fost depistat și identificat autorul faptei, în persoana unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroșani, care a fost reținut pentru 24 de ore, iar în data de 22 ianuarie 2023, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale și de arestare preventivă.
La data de 22 ianuarie 2022, instanța a admis propunerea formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani și a admis arestarea inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, mai spune purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *