fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Super distracție pentru copii, de 1 iunie, la Deva. Bulevardul 1 Decembrie 1918 și platoul din fața Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, transformate în locuri de joacă

Primăria Municipiului Deva, CSM Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva organizează de 1 Iunie o serie de activități distractive, pentru copii. Flashmob, demonstrații de karate, crosul supereroilor, parada biciliștilor și multe altele, toate se vor desfășura pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

„Pentru că ne dorim să încurajăm un stil de viață sănătos și activ pentru copii, în timp ce se distrează și socializează cu alți copii, Bulevardul 1 Decembrie 1918 va fi locația perfectă pentru a sărbători ziua de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului, prin sport.

Parteneri în organizarea acestui eveniment sunt: LPS ,,Cetate” Deva, AlerT în Deva, ACS Crossover Deva, Asociația Badminton Club Deva, Taekwon-do Lupii Deva, ACS Lupii Deva, Decathlon, Clubul de voluntariat OrthoCaffe, Asociația ,,Inimi Generoase”, Asociația Decebal Airsoft Club Deva, BIG FM, Crucea Roșie Română, Asociația Tenis Club Deva, O bicicletă pe zi și Asociația Județeană de Fotbal Hunedoara.

Te așteptăm, de la ora 10:30, să te distrezi alături de noi, iar la sfârșitul activităților să devii SUPEREROU. Pașaportul de SUPEREROU te așteaptă să-l revendici de la voluntarii evenimentului!

Există o multitudine de activități sportive pe care le puteți alege în funcție de preferințele voastre. Puteți juca fotbal, baschet, volei, tenis, teqball sau badminton.
În plus, activitățile precum dansul – FLASHMOB, demonstrație taekwon-do, parcurs aplicativ, airsoft, crosul SUPEREROILOR, parada bicicliștilor sau pictura sunt la fel de distractive și benefice pentru copii.
Bucurați-vă de fiecare moment!
Ascultați-vă limitele și acordați-vă odihna necesară după efort fizic. Important este să vă simțiți bine și să vă distrați”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei municipiului Deva.

blank

Programul zilei de 1 Iunie:

Locație: Bulevardul 1 DECEMBRIE 1918

Ora 10:30 – START ACTIVITĂȚI

Parcursuri aplicative, tenis, volei, fotbal, badminton

ORA 11:30 – DEMONSTRAȚIE DE TAEKWON-DO
ORA 12:00 – FLASHMOB – Îmbracă-te cu un tricou alb!
ORA 12:30 – CROSUL SUPEREROILOR, înscrie-te și tu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeNOLljl1xcivw0pJKS9xwYc1jHShdNlXVK8iWLfLLCD2w1XA/viewform

ORA 13:00– PARADA BICICLIȘTILOR

ORA 13:10 – Traseu pentru role/trotinete și biciclete

blank

Bucurii și pentru cei mai micuți dintre deveni

În aceeași zi, de 1 iunie, Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” vă invită la un spectacol extraordinar dedicat „Zilei Copilului”, intitulat „Bucurii pentru copii”.

De la ora 10:00, în Sala Mare a Centrului Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva se va juca piesa de teatru „Misterele Magiei”, un spectacol de magie, iluzionism, efecte speciale, apariții și dispariții, în regia lui Valentin Neacșu, cu actorii Teatrului Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroșani, pe aranjamentul muzical al lui Daniel Calotă, într-un concept semnat de actorul Dan Mirea.

Începând cu ora 11:00, spectacolul se mută pe Platoul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, unde copiii se vor bucura de momente artistice alături de Prinț și Prințesă, Clown, Mickey și Minnie Mouse, Minnions, Daisy Duck.

Copiii vor avea parte de o mulțime de surprize: animație și jocuri distractive, modelaj de baloane și baloane colorate, desene pe asfalt dar și muzică și dans.

blank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *