fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

SÂNTUHALM. Un hoț care a fost prins la furat în casa unei femei, A FOST LEGAT DE UN STÂLP de vecini

Un hoț care a intrat în plină zi în casa unei femei din Sântuhalm a fost prins de vecini acesteia și legat de un stâlp, până când polițiștii au sosit la fața locului. Totul s-a petrecut în luna octombrie a anului trecut, iar ieri bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Deva.

„În data de 15.10.2022, în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în cameră și croșeta, a auzit un zgomot care venea dintr-o altă cameră. Prin urmare, văzând că pisica dormea lângă ea, a ieșit pe coridorul locuinței și a mers până în dreptul ușii camerei respective, ocazie cu care a observat o persoană de sex masculin, identificată apoi în persoana inculpatului Muntean Iulian, care se afla la noptiera de lângă pat. Persoana vătămată l-a întrebat pe inculpat ce caută la ea în casă, însă nu-și mai amintește ce i-a răspuns acesta, moment în care inculpatul a ieșit în hol și a fugit din locuință. Persoana vătămată arată că a apucat să-l prindă puțin de rucsacul pe care-l purta inculpatul în spate, însă acesta s-a smucit și a reușit să fugă pe stradă. În continuare, persoana vătămată a ieșit în stradă după inculpat, strigând după ajutor, ocazie cu care au ieșit mai mulți vecini în stradă. Aceasta l-a rugat pe martorul …. să meargă împreună cu mașina lui să-l prindă pe inculpat, ulterior aceștia plecând în urmărirea lui. Astfel, l-au găsit pe inculpat pe un câmp din apropiere și l-au adus înapoi la locul faptei, respectiv domiciliul persoanei vătămate, unde inculpatul a fost legat de un stâlp, fiind chemate organele de poliție, cărora le-au povestit cele întâmplate”, se arată în motivarea judecătorilor.

Bărbatul a fost condamnat de Judecătoria Deva la un an și opt luni de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de furt calificat și a fost eliberat din arestul preventiv, unde s-a aflat de la momentul faptei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *