fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Pregătiri de primăvară, la SPIGM Deva. Sensurile giratorii au fost înfrumusețate cu panseluțe și lalele și a început recondiționarea, acolo unde se poate, a mobilierului urban

Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva este în plină desfășurare a campaniei de curățenie de primăvară, pentru ca municipiul să fie pregătit de sezonul care urmează. Spațiile verzi sunt cosite în fiecare cartier, de câte o echipă responsabilă de zonă, sensurile giratorii au fost înfrumusețate cu panseluțe și lalele, și a început recondiționarea, acolo unde se poate, a mobilierului urban. Încă din această iarnă, angajații SPÎGM Deva au confecționat bănci, mese și coșuri de gunoi, pentru a le schimba pe cele care sunt mult prea deteriorate pentru a mai putea fi folosite.

„Am finalizat etapa de toaletat și am intrat direct în etapa de cosit. Avem echipe în fiecare cartier din Deva. Pe parcursul întregului sezon vom continua cu această organizare, ca fiecare echipă să nu își părăsească cartierul. Colegele de la sere au mai platat flori în sensurile giratorii, pentru a le pregăti și aranja de noul sezon de primăvară.
Am făcut o evidență a coșurilor de gunoi care sunt pe raza municipiului Deva. Cele care sunt deteriorate și nu se mai pot repara vor fi înlocuite, iar cele care se pot repara vor fi reparate și repuse în locurile de unde au fost luate. De asemenea, am înlocuit toate băncile din parcul Opera și, acolo unde am avut solicitări și unde am constat că este nevoie să le reparăm sau să le înlocuim, am făcut-o.
Am reușit să înlocuim tot ceea ce înseamnă parte de lemn, pe Iuliu Maniu, în zonele reabilitate pe fonduri europene”, a declarat directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur. 

Și locurile de joacă, care vor fi pline de copii în perioada care urmează, sunt în atenția SPÎGM Deva.

„Locurile de joacă sunt pregătite pentru noul sezon, am făcut reparațiile necesare. Noi, în fiecare zi, suntem în locurile de joacă, pentru că zilnic apar probleme, fie din cauza faptului că nu sunt folosite corespunzător, fie pentru că sunt foarte uzate. Sunt motive și motive pentru care ele se deteriorează, dar încercăm să le reparăm”, mai spune directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.

Reprezentanții SPÎGM Deva au pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon care poate fi apelat inclusiv în weekend, pentru eventuale sugestii și opinii legate de activitatea de curățire și întreținere a spațiilor publice. Acesta este: 0254-233.588.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *