fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

O comedie spumoasă plină de neprevăzut și celebrul „Frozen” – pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită vineri, 28 aprilie 2023, de la ora 10:00, în compania Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu” Petroșani, la spectacolul pentru copii „Frozen-Regatul de gheață”, un spectacol de Dan Mirea. În aceeași zi, de la ora 18:00, sunteți așteptați la spectacolul pentru adulți „Detectorul de minciuni”, de Vasili Sigarev, în regia lui Ion Vântu.

„Frozen-Regatul de gheață”

Montarea regizorului Dan Mirea este varianta scenică a celebrului musical hollywoodian realizat după basmul „Crăiasa zăpezilor” de Andersen. Povestea celor două prințese surori și a încercărilor pe care trebuie să le înfrunte este abordată în acest spectacol în cheie feerică.
„Acest spectacol s-a născut din dorința copiilor de a vedea și o variantă scenică, teatrală, a filmului Disney. Am încercat să folosesc o cheie originală, fără să denaturez povestea, deși am modificat puțin finalul. Spectacolul se bazează pe conflictul dintre bine și rău, așa cum se întâmplă în toate basmele. Montarea de la Deva are și o surpriză: copiii vor avea și stimuli senzoriali. Este un spectacol 4D, aș putea spune”, afirmă regizorul Dan Mirea.
Din distribuție fac parte Patricia Buraga, Andrada Dobre, Robert Vladu, Bianca Holobuț, Andrei Șchiopu, Mihai Sima, Ion Popescu și Cliuța Șușu.
Prețul unui bilet este de 10 lei.

,,Detectorul de minciuni”

„A fost odată ca niciodată o familie, familia Bâzov. Familia e compusă, evident, dintr-un el și o ea. El, Boris Semionovici, 42 de ani, ea Nadejda Petrovna… fiind totuși o doamnă, nu-i vom dezvălui vârsta. La o primă vedere pare a fi o familie obișnuită, dar, odată, Boris se îmbată, cine nu greșește, și uită unde a pus salariul. Nadejda, fiind o bună gospodină nu poate lăsa ca acest incident să rămână așa. Ce ți-e și cu femeile astea… așadar cheamă un specialist să rezolve problema. Va rezolva oare problema sau nu? Și dacă o va rezolva, oare totul se va termina? Veți afla urmărind spectacolul!”, afirmă regizorul Ion Vântu.

Din distribuție fac parte: Nicoleta Bolcă, Mihai Sima și Dorin Ceagoreanu
Regia: Ion Vântu
Scenografia: Marius Niculescu

Prețul unui bilet este de 20 lei sau 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Biletele se pot achiziționa online, de pe iabilet.ro, precum și de la sediul Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00 și 16:00.

Informații suplimentare puteți obține de la secretariatul instituției, la numărul de telefon: 0354/408907.

blank

Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *