fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Tânărul din Luncoiu de Jos, dispărut de acasă, a fost găsit în municipiul Brad. Adolescentul era băut și se simțea rău, iar polițiștii au chemat o ambulanță

UPDATE: Tânărul a fost găsit, în cursul zilei de ieri, în municipiul Brad. Din cauză că era băut și spunea că se simte foarte rău, polițiștii au chemat o salvare, pentru a-l transporta la spital.

„În urma activităţilor investigative, în cursul zilei de ieri, poliţiştii l-au depistat, pe raza municipiului Brad, pe tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Luncoiu de Jos, a cărui plecare voluntară de la domiciliu a fost reclamată de familie la data de 15 noiembrie a.c..
Tânărul, fiind în stare vădită de ebrietate, s-a simțit rău, fapt pentru care a fost chemată ambulanța la sediul Poliției Municipiului Brad, de unde a fost transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Tânărul nu prezenta urme de violență la nivelul corpului, nefiind suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni asupra acestuia, pe durata absenţei de la domiciliu”, au declarat reprezentanții IPJ Hunedoara.

ȘTIREA INIȚIALĂ.

La data de 15 noiembrie 2022, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de o femeie din comuna Luncoiu de Jos cu privire la faptul că fiul său, SUCIU CIPRIAN VASILE (foto), de 18 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu i-a mai răspuns la telefon.

Tânărul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70-1,72 m., greutate 65 kg., tuns scurt, păr blond, ochi căprui, culoarea tenului deschisă, iar la momentul plecării se presupune că purta o geacă de culoare neagră și pantalon de trening.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării tânărului plecat voluntar.
Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celei în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *