fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Ikea deschide primul magazin din afara Bucureștiului, la Timișoara, în vara acestui an. Se caută forță de muncă

Compania suedeză Ikea, cel mai mare retailer de mobilă din lume, va deschide primul magazin din afara Capitalei la Timișoara, cel mai probabil în vara acestui an. Hunedorenii vor putea avea, astfel, acces facil la cumpărături, pe autostradă, în maximum două ore.

La acest moment, compania suedeză are două magazine în România, ambele în București, primul deschis în 2007, în Băneasa, iar al doilea în 2019, în zona Theodor Pallady.

Potrivit Ziarului Financiar, re­tai­lerului suedez de mo­bi­lă şi accesorii pen­tru casă Ikea a început procesul de recrutare pentru cei peste 250 de angajaţi din viitorul magazin din Timişoara, pe care compania urmează să îl deschidă în vara acestui an. Majoritatea poziţiilor disponibile vizează departamentele operaţionale, precum vânzări, logistică, relaţii cu clienţii sau restaurant.

Construcţia magazinului Ikea din Dumbrăviţa, lângă Timişoara, a început la finalul anului 2021. Investiţia este, conform datelor Ziarului Financiar, de 60 de milioane de euro. Magazinul va avea o suprafaţă de 26.000 de metri pătraţi şi se va afla pe un teren de 85.000 de metri pătraţi. Depozitele se vor întinde pe 4.000 de metri pătraţi.

Citește continuarea pe zf.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *