fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

(FOTO-VIDEO) Tragedie, la Hărău. Un bărbat a murit, după ce s-a electrocutat în timp ce cosea iarba cu un trimmer electric

Un bărbat în vîrstă de 59 de ani, din comuna Hărău, a murit în această după amiază, în urma unui stop cardiorespirator survenit electrocutării. Potrivit ISU Hunedoara, bărbatul folosea o coasă electrică (trimmer) pentru a tăia iarba din curtea casei sale.

„La un moment dat s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului și a căzut secerat. Soția a anunțat imediat dispeceratul 112 și, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria și ambulanței S.A.J. a încercat să-i acorde primul ajutor, împreună cu un vecin.
Dispeceratul Integrat Hunedoara a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeș care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic”, au declarat reprezentanții ISU Hunedoara.

blank blank blank blank blank

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat și a fost declarat decedat.

FOTO-VIDEO: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *