fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Doi tineri din județul Hunedoara au murit, în urma unui grav accident produs în județul Sibiu. Unul dintre ei conducea o autoutilitară, deși nu avea permis, și a intrat pe contrasens pe autostradă, izbindu-se de un TIR

Doi tineri din județul Hunedoara au murit, în timpul nopții de joi spre vineri, în urma unui accident care a avut loc pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7, în Sibiu, după ce unul dintre hunedoreni, care conducea o autoutilitară, deși nu avea permis, a intrat pe contransens și a lovit un TIR.

Potrivit Poliției Sibiu, accidentul rutier deosebit de grav s-a produs pe A1, la km. 225, pe breteaua care face legătura între A1 și DN 7 în Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, la sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 22 de ani, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator.

Din nefericire, în urma manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decesul.

Pasagerul autoutilitarei, în vârsta de 20 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *