fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Cu tupeu, a intrat cu mașina în șantierul din Centrul Istoric al Devei. Șoferița a fost sancționată de Poliția Locală

O șoferiță a fost sancționată contravențional, după ce, astăzi, a intrat cu mașina în șantierul din Centrul Istoric al Devei. Femeia a parcat autoturismul aproape în fața primăriei, deși, la doi pași, există o parcare cu plată, care are mereu locuri libere pentru mașini.

Anunțul despre sancționarea șoferiței a fost făcut de primarul Devei, pe pagina sa de socializare. Potrivit edilului, în zona centrului vechi al Devei este interzis accesul oricăror autovehicule fără aprobarea șefului de șantier, deoarece lucrările sunt în curs de execuție și pot interveni degradări aduse lucrărilor deja realizate

„Amendă aplicată de polițiștii locali pentru acces neautorizat în șantierul din Centrul Istoric al Devei
Direcția Poliția Locală Deva a sancționat astăzi contravențional pe numita A.C. din municipiul Deva pentru că a intrat cu autoturismul proprietate personală în șantierul din Centrul Istoric al Devei.
Femeia a parcat mașina și a distrus parțial zona verde de pe pietonala centrului istoric.
Menționăm că în șantier este interzis accesul oricăror autovehicule fără aprobarea șefului de șantier, deoarece lucrările sunt în curs de execuție și pot interveni degradări aduse lucrărilor deja realizate.
Excepție fac autovehiculele care aprovizionează cu marfă unitățile de alimentație publică de pe pietonala centrului istoric.
Administrația publică locală și constructorul fac apel la conducătorii auto să respecte regulile de acces în zona pietonală a Centrului Istoric.
Față de cei care nu respectă regulile, față de aceia care nu înțeleg să păstreze bunurile din domeniul public al devenilor, vom lua măsuri legale de fiecare dată!”, a spus primarul Devei, Florin Oancea.

1 thought on “Cu tupeu, a intrat cu mașina în șantierul din Centrul Istoric al Devei. Șoferița a fost sancționată de Poliția Locală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *