fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Cinci complexe, formate din bancă, măsuță și acoperiș, puse de SPÎGM Deva în zona platoului din zona de agrement de la Bejan. Vor fi folosite de cei care dau examen pentru permis

Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva a montat, zilele trecute, cinci complexe, formate din bancă, măsuță și acoperiș, în zona platoului de la Bejan. De ani întregi, acela este locul de unde se dă „startul” probei practice, în cazul celor care dau examenul pentru obținerea permisului de conducere. Oamenii nu au avut, până acum, un loc în care să se adăpostească de ploaie sau de căldură.

„Am reușit să montăm cinci complexe, formate din bancă, măsuță și acoperiș, în zona platoului din zona de agrement de la Bejan. Acestea vor fi folosite și de oamenii care dau examen pentru obținerea permisului de conducere, pentru a se putea adăposti de ploaie, vânt sau soare. Până acum, nu aveau un astfel de loc”, spune directorul Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva, Irinel Faur.

SPÎGM Deva a început să realizeze și o serie de băncuțe, mese și coșuri de gunoi, care, în primăvara acestui an, vor fi amplasate în cartierele din municipiu.

În Deva, continuă activitățile de toaletare

Serviciul Public de Înteținere și Gospodărire Municipală Deva își dorește ca, până la finalul sezonului de iarnă, atunci când arborii vor intra în vegetație, să finalizeze activitățile de toaletare a copacilor și să dea curs tuturor solicitărilor venite din partea devenilor. În această perioadă, activitățile de toaletare sunt concentrate pe zona bulevardelor Nicolae Bălcescu și 22 Decembrie.

„Continuăm cu toaletările în toate cartierele, am reușit și am ecologizat și rigola de pe strada Vulcan, care a fost colmatată”, mai spune directorul SPÎGM Deva, Irinel Faur.

Reprezentanții SPÎGM Deva au pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon care poate fi apelat inclusiv în weekend, pentru eventuale sugestii și opinii legate de activitatea de curățire și întreținere a spațiilor publice. Acesta este: 0254-233.588.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *