fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Bărbat din Hunedoara, reținut de poliție, după ce a fost prins la volan, fără permis de conducere. Acesta a fost depistat pozitiv la substanțe interzise

Un bărbat din municipiul Hunedoara a fost reținut după ce a fost prins la volan, deși nu avea permis de conducere. În plus, hunedoreanul de 39 de ani a fost depistat pozitiv la aparatul Drugtest. În urma celor 24 de ore de reținere în arest, procurorii au decis ca bărbatul să fie cercetat sub control judiciar.

„În data de 17 decembrie 2022, în jurul orei 16:50, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat de 39 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism pe strada Prutului, din Hunedoara, deşi nu poseda permis de conducere.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drugtest, a rezultat un rezultat pozitiv la substanţe pshihotrope, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii substanțelor consumate.
Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, care au dispus, faţă de acesta, măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *