fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Autobergamo aduce Cupa României la futsal la Deva

Autobergamo Deva a reușit aseară un meci de senzație, la finalul căruia a caștigat Cupa României la futsal. Marea finală s-a jucat cu o sală a sporturilor arhiplină și a fost câștigată de Autobergamo cu scorul de 6-5, în defavoarea echipe United Galați.

„VICTORIEEE!!!
Cupa României la futsal revine în Deva după șapte ani, în vitrina clubului FC Autobergamo!
Victorie superbă, în această seară, a fotbaliştilor de la Autobergamo în faţa rivalilor de la United Galaţi, în finala Cupei României!
Scorul 6-5 reflectă exact intensitatea acestei finale, disputate în faţa unui public extraordinar, care a umplut tribunele Sălii Sporturilor din Deva.
Felicitări, FC Autobergamo Deva!
Felicitări președintelui Dorin Popa și antrenorului Ricardo Camara Sobral „Cacau”!
Felicitări portarilor Andrei Dinicuță și Roberto Voin, jucătorilor de câmp Cristian Matei, Florin Matei, Sergiu Gavrilă, Anjos da Silva, Leonardo Moura, Bernardo dos Santos, Iulian Cojocaru, Denis Boldor, Paul Hordea, Gabriel Budai, Adrian Sandu, Sebastian Bârsan și Radu Tameș și maseurului Marius Brădean!
Felicitări publicului din Deva!
Mulțumim Federației Române de Fotbal pentru onoarea pe care ne-a făcut-o prin acordarea organizării la Deva a turneului final din Cupa României la futsal! A fost o promovare deosebită pentru futsal și pentru municipiul nostru!”, a scris primarul Devei, Florin Oancea, prezent la meci, imediat după disputarea acestuia. 

Echipa antrenată de celebrul brazilian Ricardo Camara Sobral „Cacau” s-a impus prin golurile marcate de Florin Matei (7, 11), Iulian Cojocaru (16, 38), Leonardo Moura (29, 39), în timp ce pentru United au înscris Vlăduţ Dudău (12, 16), Leonardo Dos Santos ”Pele” (29), Octavian Cireş (39) şi Daniel Araujo (40), conform Agerpres.

Autobergamo a câştigat trofeul pentru a treia oară, după ediţiile din 2015 şi 2016, când a învins-o pe CS United Galaţi cu 3-2. Echipa din Deva a mai jucat alte trei finale (2017, 2018, 2020, 2022).
United rămâne cu un singur trofeu, obţinut anul trecut, după 5-4 în finala cu Autobergamo. Gălăţenii au pierdut finalele din (2011, 2012, 2016 şi 2019).

Sursa foto: facebook/FC Autobergamo

1 thought on “Autobergamo aduce Cupa României la futsal la Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *