fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Atenție, șoferi! Dacă mergeți spre Timișoara, schimbați ruta, NU prin Coșava. De astăzi, încep lucrările la DN68A, iar circulația va fi total închisă, pe reprize, pentru tăierea arborilor

Timp de câteva zile, circulația pe ruta Coșava spre Timișoara va fi un adevărat calvar pentru șoferi. Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara împreună cu Ocolul Silvic Coșava efectuează tăierea arborilor care reprezintă un pericol pentru circulația rutieră. Astfel, în zonă, se vor forma, cu siguranță, blocaje mari, întrucât tot traficul de pe autostrada Deva-Lugoj trece prin localitatea Coșava, din cauza porțiunii lipsa a drumului de mare viteză. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, circulația va fi oprită în reprize de 20-25 de minute.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi, 5 septembrie, în intervalul orar 09:30 – 13:00, pe DN 68A, între km. 49+800 de metri – 51, în zona localității Coșava, județul Timiș, pentru a permite efectuarea unor lucrări de toaletare a arborilor din proximitatea părții carosabile, circulația rutieră va fi închisă în reprize de 20-25 de minute”, anunță Centrul Infotrafic al Poliției Române.

blank

„Pe DN 68A între Coșava și Coșevița, jud. Timiș, vor avea loc operațiuni de tăiere și înlăturare a arborilor periculoși pentru siguranța rutieră, din apropierea drumului național.
În timpul operațiunilor, pentru perioade scurte de timp, traficul va fi oprit. De această activitate se ocupă Ocolul Silvic Coșava, care a marcat anterior arborii înclinați deasupra părții carosabile și prezintă risc de cădere. Operațiunile vor începe luni, 4 septembrie, în jurul orei 9, și se desfășoară în baza unui protocol de colaborare dintre CNAIR și RNP Romsilva”, se arată într-o informare a DRDP Timișoara.

De marți, 5 septembrie, între Coșava și Coșevița, județul Timiș, se vor relua lucrările de reparații la carosabil, suspendate în prima parte a lunii august ca urmare a traficului intens de pe acest sector.

blank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *