fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Apel umanitar, în sprijinul unei familii care și-a pierdut casa în urma unui incendiu puternic. Gospodăria din satul Săliște a fost distrusă complet

O casă din satul Săliște a fost complet distrusă de un incendiu, în noaptea de duminică spre luni. Focul ar fi izbucnit din cauza unui scrutcircuit electric, iar în scurt timp vâlvătaia s-a extins la întreg acoperișul locuinței și la o anexă. Totul a fost distrus, iar pagubele materiale sunt semnificative, întreaga casă – parter și mansardă – fiind afectată de incendiu.

Țiglele de pe casă s-au prăbușit și au rupt tot tavanul imobilului, iar astăzi toată de munca de o viață a unor oameni este doar un morman de moloz.

„Când te trezești în mijlocul nopții, si vezi că toată munca ta s-a transformat în scrum, îți doresti ca totul să fi fost doar un coșmar! Însă din păcate, e adevărat!
Casa mătușii mele a fost arsă pana la temelii, în noaptea de duminica spre luni, pagubele fiind unele semnificative din punct de vedere material!
Apelez cu încredere la toți cei care doresc să ajute, cu puțin fiecare, mână de la mână, să îi ajutăm să își reconstruiască casa!
Cei care doresc să ajute, o pot face în contul de mai jos sau personal!
RO57BTRL02201201D18264XX -Simziana Dorina!”, scrie nepoata femeii căreia focul i-a mistuit întreaga agoniseală.

blankblankblankblankblank

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *