fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

Accident deosebit de violent la Mihăileni, lângă Brad. Un bărbat a murit pe loc și alți doi sunt grav răniți

Un accident teribil a avut loc, în această după-masă, la Mihăileni, lângă Brad. Un bărbat de 60 de ani nu a mai avut nicio șansă, în urma impactului cu un alt autoturism. Bărbatul a murit pe loc. În cealaltă mașină se aflau doi bărbați, care au fost transportați la spitalul din Brad, cu răni grave.

„Un bărbat de 60 de ani, încarcerat și decedat, cu leziuni incompatibile cu viața. În altă mașină, șoferul de 35 de ani, cu un trumatism cranian, contuzie toracică și abdominală și multiple escoriații, și pasagerul dreapta față, de 49 de ani, cu un traumatism cranian deschis un traumatism de șold, posibil fractură. Au fost preluați de un echipaj SAJ și un altul SMURD, și transportați la spitalul din Brad”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, medicul Călin Dumitrescu. 

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului. Circulația pe DN 74 a fost întreruptă, pe ambele sensuri, pe porțiunea cuprinsă între localitățile Crișcior și Buceș.

„Două echipaje operative ale Secției de pompieri Brad au intervenit, astăzi, pentru descarcerarea și acordarea ajutorului medical calificat persoanelor accidentate în urma impactului deosebit de violent dintre două autoturisme.

Accidentul s-a produs pe DN 74, în localitatea Miăileni, comuna Buceș.

Pompierii sosiți la locul evenimentului, au găsit una dintre victime, șoferul unui autoturism, încarcerat și cu traumatisme incompatibile cu viața.

Celelalte două victime, conștiente și cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ și ulterior s-a asigurat transportul acestora la Centrul de Primiri Urgențe din municipiul Brad”, au spus reprezentanții ISU Hunedoara.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de preîntâmpinare a izbucnirii unui incendiu în astfel de situații.

 

blank blank

Foto: ISU Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *