fbpx
  • 0747.305.190
  • redactie@stiridinhunedoara.ro
  • Deva, județul Hunedoara

A vrut sex, dar a fost prădat. Bărbat lăsat fără bani, de o prostituată din Călan

Un bărbat din Prahova, aflat în tranzit prin județul Hunedoara, a fost prădat de o prostituată, pe DN66, în localitatea Ruși. Femeia, în vârstă de 32 de ani, din Călan, a urcat în mașina bărbatului, a observat că are bani și nu a stat prea mult pe gânduri. I-a furat clientului toți banii, când acesta nu a fost atent, și apoi s-a dat jos din mașina liniștită.

Omul a observat câteva minute mai târziu că rămăsese fără bani și a sunat la poliție.

„În data de 15 martie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 49 de ani, din judeţul Prahova, despre faptul că o femeie i-a sustras din autoturism o sumă de bani.
Polițiștii care au sosit la fața locului l-au identificat pe bărbat, care a relatat faptul că a oprit autoturismul pe DN 66, într-o parcare din localitatea Ruși, iar în autoturism a urcat o femeie care, înainte de a coborî din maşină, i-ar fi sustras 2.040 de lei.
În urma verificărilor, poliţiştii au identificat-o în scurt timp pe cea bănuită de comiterea infracţiunii de furt, o femeie în vârstă de 32 de ani, din oraşul Călan, asupra căreia a fost găsită suma de bani sustrasă, care a fost, astfel, recuperată”, a declarat purtătăorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de furt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *